July 30, 2014

Liebster Award (EN)

Česká verze tady.
I've been nominated to do this Award 3 times already! So I thought it was about time to finally do a blog post with it. I've been nominated by the lovely Eleanor (Elesaurus), Sophie (Sophie Ballinger) and Tilsie (Beauty and Lifestyle), thank you so much :) Let's get into it!


Liebster Award (CZ)

English version here
Už třikrát jsem byla nominována na tzv. Liebster Award. Je to takový tag, který teď koluje mezi anglicky mluvícími blogery a já jsem se rozhodla ho přivést i mezi ty česky mluvící (pokud tu už není). Nominovala mě Eleanor (Elesaurus), Sophie (Sophie Ballinger) a Tilsie (Beauty and Lifestyle), kterým moc děkuju :) Jdem na to!



July 25, 2014

New in: Beauty & Jewelery


Tak jsem zase jednou dostala tu náladu. Náladu na to utrácet peníze za věci, které v podstatě nepotřebuji, ale jsou zároveň nezbytností. Snad vám poskytnou inspiraci k tomu, za co utratit své příští kapesné. 

Once again I got that mood. The mood for spending money on things I kind of don't need, but they're basically necessary. I hope this post will give you some inspiration for what to spend your pocket money on the next time.





July 22, 2014

Healthy Pizza Hawaii


Já vím, já vím.... Už jsem jeden post na zdravou pizzu dělala (tady), ale pizzy není nikdy dost, že? Že ne??? Navíc tamto byla pizza, na kterou jsem jen naskládala náhodné věci, které jsem našla v lednici - toto je Pizza Hawaii. 

I know, I know.... I've already done a blog post about healthy pizza (here), but you can never have enough of pizza, right? Right??? On top of that, the last pizza recipe I put together of random things I found in the kitchen - this is Pizza Hawaii.



July 19, 2014

My 5 Tips On Healthy Nails


Před několika měsíci jsem si začala lakovat nehty, jako kdokoliv jiný. Problém byl, že zatímco ostatním lakování neuškodilo, mně se nehty začaly loupat, slábnout, lámat.. prostě všechno najednou. Konečně už je vše na dobré cestě - a tady je pár tipů, které se mi dobře osvědčily.

A couple of months ago I started to varnish my nails like anybody else does. The problem was, whilst other's nails were totally fine, my nails started peeling, breaking, getting weak.. just everything all at once. But my nails are finally fine - and here are some tips that helped me a lot.



July 16, 2014

Holidays With Friends


Omlouvám se, že jsem teď pár dní nic nezveřejnila, ale mám dobrou omluvu - byla jsem s kamarády u vody. Paradoxem je, že jsme sice grilovali, flákali se, opalovali a jedli, ale ve vodě jsme nebyli. :) 

I'm sorry I haven't posted in a while, but I've got a good excuse - I was enjoying my free time with my friends at the water. Funny thing is that  we grilled, relaxed, sunbathed and ate everything, but we didn't enter the water. :)




July 6, 2014

Homemade Peanut Butter


Burákové máslo. Tato delikátní pomazánka s lahodnou příchutí pražených buráků je speciální a jedinečnou pochoutkou všech lidí po celém světě, za kterou vděčíme obyvatelům Ameriky.

Peanut Butter. This delicate spread with the scrumptious taste of roasted peanuts is a very special and one and only delicacy of all people in the world, which we know thanks the inhabitants of America.



July 2, 2014

10 Tips On How To Have Nice Skin


Tak jsem se rozhodla sepsat pár tipů, které by možná někdy mohly někomu pomoct na cestě za hezkou pletí. Neříkám, že jsem expert, ani že mám obličej bez chybičky (nemám). Ale za těch pár let, co brouzdám tímhle zabíječem času (internetem), jsem kupodivu nasbírala několik tipů, které se mi hodně pomohly, a které vám mohou, ale také nemusí být užitečné.

So I decided to write down a few tips that could help somebody get nicer skin. I'm not saying I'm an expert, nor that I have flawless skin (I don't). But in those couple of years of surfing on this time-killer (the internet), I somehow found out about some things, that were really helpful to me and they may or may not help you too.