August 28, 2014

Room Decor DIY

 
Pro dnešek jsem si pro vás nafotila DIY dekoraci mého pokoje. Musím říct, že i když je to tak trochu mainstream, moc se mi to líbí. Rozhodně to je lepší než holá zeď, no ne? Jednoduše jsem vybrala nějaké fotky, které se mi líbily, a fotky mých kamarádů, vytiskla a zarámovala nebo prodirkovala a navlékla na provázek. Užijte si fotek z mého nového foťáku (teprve se seznamujeme) :)

For today I took some photos of my DIY room decor. I have to say, although it is pretty main stream, I really like it. It's definitely better than nothing, isn't it? I just printed out pictures I like and pictures of me and my friends, printed them out and framed them or put them on a string. Enjoy the pictures taken with my new camera (we're getting to know each other) :)





August 19, 2014

OOTD: The Coldest Summer


Zdravím!
Konečně jsem se rozhodla využít chvilku volna, abych nafotila nějaké OOTD ( = outfit of the day). Tohle je jeden z nejpohodlnějších outfitů, který kdy v mém šatníku existoval. Sice si ho někdo může splést s pyžamem, ale mně se takový styl líbí :). A co vám?

Hello!
I've finally decided to use some of my free time to do an OOTD. This is one of the comfiest outfits that's ever existed in my wardrobe. Some people might think it's nightwear, but I like this kind of style :). Do you like it too?



August 9, 2014

Diet Esthetic


Od firmy Diet Esthetic mi bylo posláno několik produktů na vyzkoušení a zrecenzování. Byla jsem moc ráda za příležitost poznat novou značku, protože mám tendenci zůstávat jen u ozkoušených produktů. Takže Diet Esthetic moc děkuji, jdeme na to! 

The company Diet Esthetic sent me a few products for me to do reviews on them. I was so happy to have this opportunity to get to know a new brand closer, because I have the tendency to only use products I know. 
So, thank you Diet Esthetic, let's get into it!




August 4, 2014

Cutest "Little" Dog (Story)


Tak jsem byla na pár dnů u mamky. Celý týden proběhl skvěle, až na den, kdy jsem měla odjet. Celý den hřmělo a pršelo tak, že jsme ani nikam jet nemohli. Když déšť konečně ustal, vyvalila se k nám voda z pozemku vedle, z části natekla do bazénu a z části zůstala stát kolem domu (což byl problém, protože by mohl spadnout, kdyby se to opakovalo). 
Umíte si představit ten zmatek. 
A aby toho nebylo málo, přišel k nám cizí pejsek, který zřejmě utekl během bouřky..

So I was at my mum's for a few days. The whole week went great, except for the last day, the day I was supposed to leave. There was thunderstorm all day long and it was raining so hard, that we couldn't even drive anywhere. When the rain finally stopped, the water from the neighbor's garden poured out onto ours. A lot of it went into the pool, but there also was water around the house (which was a problem, since it could tumble down if this happened again). 
You can only imagine the chaos. 
Then, to add insult to injury, a strange dog came into our house - it apparently run away during the thunderstorm..